Home » Particulieren » Verzekeringen

Verzekeringen

Ook als particulier wilt u zich verzekeren voor zaken die u niet in de hand heeft of zoals dat in veel gevallen zo mooi heet “van buiten komend onheil”.

Verzekeren doet u natuurlijk voor die gevallen die u zelf niet kunt bekostigen. Een simpel voorbeeld: stel dat uw huis zou afbranden. De kans i groot dat u niet het benodigde bedrag om een nieuw huis te laten bouwen op uw bankrekening heeft staan.

Dat is dus typisch een risico dat je onderbrengt in een verzekering. De breuk van een gewone melkmok laat vallen van €2,- dan verzekert u dat niet. Dit zijn kosten die u prima zelf kunt dragen en een verzekering zou dan duurder zijn dan het simpelweg zelf vervangen van de mok.

family of four on grass with hands up

En dit is dus eigenlijk de essentie van verzekeringen: verzeker alleen dat risico dat je niet zelf kunt dragen. Uiteraard zijn er een aantal verplichte verzekeringen zoals de WA verzekering voor uw auto, zodat bij een aanrijding de andere partij altijd schadeloos gesteld kan worden. Maar andere verzekeringen kunnen optioneel en misschien in uw situatie overbodig zijn.

PCCEurope kan u helpen bij het afsluiten van een verzekeringspakket dat past bij uw situatie en portemonnee. U bent dan niet onder- maar ook niet oververzekerd, u betaalt alleen voor wat u nodig heeft.

Wij kunnen u helpen bij de beschrijving van verschillende risico’s, hoe u deze kunt verzekeren, welke stappen u hierin kunt nemen en waar u op moet letten.

Verzekeringsovereenkomst sluiten

Zoals u ziet gaan we geen uitdaging uit de weg en helpen we u graag op weg. Zodat u verder kunt met uw leven, zonder zich druk te maken over uw verzekeringen.